Wie zijn wij / HistorieAdCura Uitvaartzorg staat voor persoonlijke benadering, tijd, rust en ruimte bij het vormgeven van een persoonlijke uitvaart. AdCura Uitvaartzorg is in 2006 opgericht door Daniel van Utrecht. Graag stel ik mij aan u voor:Daniel van UtrechtIn 1972 ben ik in Utrecht geboren en later in Groenekan opgegroeid. Vlak voor mijn trouwen met Linda Rijksen heb ik in januari 1998 een zwaar auto ongeluk gehad.

Door dit ongeluk veranderde mijn leven en gaf mijn werk als verkoper weinig voldoening meer. Door deze ervaring begreep ik hoe belangrijk het is dat er goede zorg is voor de nabestaanden. Mede door mijn motivatie om dit mooie werk te mogen doen, kreeg ik al snel een baan als uitvaartleider. Naast het interne opleidingsprogramma behaalde ik ook het vakdiploma voor uitvaartverzorger. Van 1999 tot 2006 heb ik veel ervaring opgedaan bij een lokale en een landelijke uitvaartonderneming.

In 2016 is het 10 jaar geleden dat ik een eigen onderneming gestart ben in gemeente De Bilt en omstreken. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om families de tijd te geven die ze nodig hebben, zodat ze in alle rust afscheid kunnen nemen. Ik vind het heel belangrijk dat persoonlijke wensen uitgevoerd kunnen worden en dat daarnaast de uitvaart stijlvol verloopt. Het is voor mij een voorrecht om families te mogen bijstaan in een periode van verlies en verdriet.

Wilt u meer weten? Belt of mailt u mij voor een persoonlijke kennismaking.


  © Copyright 2006-2019  AdCura      KvK 68882246      Links Deze website is gemaakt door Romilan ICT