Recensies


Lees de ervaringen en meningen over AdCura Uitvaartzorg die gegeven zijn door families.Familie Willemse
Zeer vriendelijk uitvaartondernemer, alles was top geregeld.
10


Familie Kronenburg
Uitstekende begeleiding vooraf en op de dag zelf een bijzonder persoonlijke uitvaart. Een uitvaart zoals deze zou moeten zijn. Ik beveel deze ondernemer van harte aan!
10


Familie Lensink
De persoonlijke aandacht van de uitvaartverzorger is zijn kracht. In alle aspecten van de uitvaart zijn wij meegenomen in de mogelijkheden en kregen we advies. Het is een mooie persoonlijke uitvaart geworden.
9


Familie de Geest
Geduldige respectvol behandeld. Kan om gaan met ons als nabestaande en voelt goed de 'sfeer' aan. Fijne ervaring!!
10


Familie Kooijman
Vriendelijke mensen die meedenken heldere uitleg geven. Mensen die je als nabestaanden een gerust gesteld gevoel geven. Alles tot in de puntjes verzorgen en die je veel werk uit handen nemen waar je als nabestaande tegen op ziet.
10


Familie de Waal
Wij hebben het contact ervaren als persoonlijk, zorgvuldig, betrokken, discreet, conscientieus en met ruimte voor humor. in de gesprekken was de balans tussen zakelijk en persoonlijk heel plezierig.
10


Familie Hartman
We hebben - hoe raar het misschien klinkt - een fijne tijd met elkaar gehad. De gesprekken, de adviezen, het 100% luisteren naar ons. Het was heel bijzonder. We hebben het al veel verteld in onze vriendenkring en bevelen hen van HARTE aan.
10


Familie Burger
Attent, alle tijd nemend, correct, niet opdringerig om bepaalde zaken af te nemen, kortom zeer goed.
10


Familie Wilson
Bijzonder persoonlijk contact welke wij, als familie, als bijzonder prettig en zeer zeker als grote steun hebben ervaren.
10  © Copyright 2006-2019  AdCura      KvK 68882246      Links Deze website is gemaakt door Romilan ICT