Voorbespreken van de uitvaartHet is goed om uw laatste wensen kenbaar te maken, zodat uw familie weet wat ze moeten regelen. Regelmatig komen wij bij families en merken we dat de partner en kinderen niet op de hoogte zijn van de wensen van hun dierbare. Om u daarbij te helpen kunnen wij samen met u -vrijblijvend- de laatste wensen bespreken en vastleggen.

Ook kunt u dit zelf doen. Wij stellen daarvoor een boekje gratis beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of het toesturen van een “Laatste Wensenboekje”, of vult u het contactformulier in.


DrukwerkWij maken al het rouwdrukwerk in onze eigen drukkerij. Zowel reguliere als zelf ontworpen rouwkaarten kunnen wij daardoor op zeer korte termijn realiseren. Ook liturgieën, gedachtenisprentjes en al het overige drukwerk kan door onze drukkerij worden gemaakt.
OpbarenIn Maartensdijk (gemeente De Bilt) hebben wij een opbaarmogelijkheid. Dit hebben wij in samenwerking met Aula Maartensdijk. Zij zijn gespecialiseerd in de laatste verzorging en opbaring. Het overbrengen van de overledene wordt altijd met een rouwauto gedaan.


ThuisopbarenAfscheid nemen in een eigen vertrouwde omgeving. Op ieder gewenst moment. Zonder afspraken te maken over bezoektijden. Vaak is een thuisopbaring mogelijk, zelfs in kleinere woningen en zorginstellingen. Wij hebben alle benodigdheden, zoals bed- en kistkoelingen, kamerschermen, airco, om een opbaring mogelijk te maken. Dagelijks kijken we naar de conditie van uw dierbare. Naast het gebruik van een koeling kunnen wij ook voor een lichte balseming (thanatopraxie) zorgen. Het grote voordeel hiervan is; dat er geen koeling nodig is en de overledene minder verandert. Desgewenst kan de condoleance vanuit huis worden verzorgd, maar we kunnen ook een andere locatie voor u regelen.  © Copyright 2006-2019  AdCura      KvK 68882246      Links Deze website is gemaakt door Romilan ICT